Välkommen till LWW Group och vår breda produktportfölj av lindningstråd

Med våra affärs- och produktionsenheter Dahréntråd (Sverige), Isodraht (Tyskland) och Slaska (Polen) är vi Europas ledande leverantör av lindningstråd med en omfångsrik produktportfölj av rund/rektangulär, lackad/omspunnen lindningstråd åv koppar/aluminium för elmotorer, transformatorer och generatorer.

 

Enabling A Sustainable Future

 

Vi har en central roll inom hållbar utveckling. De flesta av våra kunder arbetar direkt eller i nära samverkan med andra för en hållbar utveckling inom förnyelsebar energi, elfordonsteknik eller kraftförsörjning. Vårt bidrag till en hållbar framtid är att förse våra kunder med innovativ lindningstråd av högsta kvalitet via våra tre affärs- och produktionsenheter Dahréntråd (Sverige), Isodraht (Tyskland) och Slaska (Polen).

 

Välkommen till LWW Group – Europas ledande leverantör av lindningstråd.

 

LWW Group är ett familjeföretag som består av de tre affärs- och produktionsenheterna Dahréntråd (Sverige), Isodraht (Tyskland) och Slaska (Polen). Samtliga är erkända varumärken och välrenommerade tillverkare såväl globalt som lokalt. Omfattande tillverkningsresurser, erfarenhet och know-how gör LWW till en ledande leverantör av lindningstråd och en stark partner till elektronikindustrin.

 

dahrentråd-logo

DahréntrådDahréntråd i Jonslund är en av Europas största och …Läs mer
Isodraht-logo

IsodrahtIsodraht i Mannheim, Tyskland är strategiskt beläget … Läs mer
Slaska-logo

SlaskaLWW Slaska i Czechowice-Dziedzice, Polen har lång … Läs mer